Antennityöt Kaarinasta

Antenniasennukset taloyhtiöille ja urakoitsijoille Varsinais-Suomessa

Suomen KTV-palvelu toteuttaa kaikki tarvittavat antennityöt taloyhtiöihin sekä uudisrakennuksiin Kaarinassa, Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella. Meiltä saat antennien uudelleensuuntaukset, päävahvistimen ohjelmoinnit ja tasojen säädöt. Esimerkiksi HD-, eli teräväpiirtolisäykset taloyhtiöissä ovat kysyttyjä palveluitamme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös sähkö- ja rakennusurakoitsijoiden kanssa, jolloin teemme uudisrakennusten antennijärjestelmien asennukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Valitsemalla meidät, saat antennityöt kätevänä avaimet käteen -ratkaisuna.

Toteutamme antennijärjestelmän

  • vika-analyysit

  • mittaukset

  • säädöt

  • päävahvistimen uudelleenohjelmoinnit

  • tasojen säädöt

  • antennien suuntaukset

Antennityöt taloyhtiöissä

Lähes kaikki televisiokuvan viat ja ongelmat johtuvat antenniverkon vioista

Kun televisiokuva pätkii tai kuva pikselöityy, vika löytyy useimmiten antennilaitteista.
Suomen KTV -palvelu tarjoaa taloyhtiöille kaikki antennihuollot ja korjaukset luotettavasti.

Taloyhtiöiden antenniverkon tulisi välittää kaikki terrestiaaliset (maanpäälliset) TV-ohjelmat, joita on saatavilla. Antenneja tulee olla 3 kpl (UHF, VHF ja ULA). HD-teräväpiirtokuvat näkyvät VHF-antennilla, joka suunnataan DNA:n TV-mastoon (Turun lähistöllä Kaarinan Hiiskanmäki tai Nousiaisten Ojankulma). UHF-antenni suunnataan Kaarinan Kuusistoon. Teräväpiirtolisäys mahdollistaa HD-lähetysten vastaanoton kaikissa taloyhtiön asunnoissa.

Antennityöt uudiskohteisiin

Millaista toteutusta tarvitset? Olethan yhteydessä kokeneisiin tekijöihimme, annamme tarvittavaa tietoa aikatauluista, kustannuksista ja korkealaatuisista antennijärjestelmistämme.

Antennityöt.

Pyydä tarjous kohteestasi!

Korjaamme mm. talon sisäiset antennijärjestelmät ja urakoimme uudiskohteiden antenniasennustyöt vuosien kokemuksella. Kauttamme saat yksittäisten antennirasioiden lisäykset ja muutokset, sekä esimerkiksi koko taloyhtiön antennijärjestelmän saneeraukset. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä miten antennityöt kannattaisi toteuttaa juuri Sinun kohteessasi.

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään antenniasioista, me hoidamme sen puolen!

Ajankohtaista tietoa antennialasta, antennijärjestelmistä ja päivitystöistä löydät mm. blogistammeTervetuloa antenniliikkeeseemme Kaarinaan. Voit ottaa myös yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä.
Saat antennit ja asiantuntijat saman katon alta.

Ota yhteyttä »