ANTENNITYÖT OMAKOTITALOIHIN JA VAPAA-AJAN ASUNNOILLE

Antenniasennukset

Asennamme uudiskohteiden antennijärjestelmät teräväpiirtolisäyksistä aina antennirasioihin asti. Kauttamme saat kokonaisvaltaiset antennityöt kaikkiin uudiskohteisiin, omakotitaloista vapaa-ajanasuntoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antennikorjaukset ( Miksi TV-kuva pätkii ? )

Useimmiten huono tai pätkivä kuva johtuu antennivioista: tehottomasta antennista, väärästä suuntauksesta, heikoista liitoksista, vanhasta kaapelista tai signaali vaan yksinkertaisesti on liian heikko ja tarvitsee lisäkseen vahvistimen. Näissä kaikissa asioissa Suomen KTV-palvelu Oy auttaa ongelmien ratkaisuissa, joko tarjoamalla asennuspalvelua tai neuvovan laitemyynnin avulla.

Palvelemme Turun ja Varsinais-Suomen alueen taloyhtiöitä kaikissa antenniongelmissa ja asennuksissa sekä HD-lisäyksissä!
Korjaamme antenniverkossa olevat viat ja myös TV:n ja digiboksin viat.

Suomen KTV-palvelu toteuttaa

  • Antenniverkon mittaukset
  • TV-vahvistimien asennustyöt ja säädöt
  • HD ( teräväpiirto) -asennustyöt
  • LTE häiriöiden korjaustyöt
  • Antennijärjestelmien korjaukset
  • Pätkivien televisioiden korjaukset
  • Uudisasennukset

Satelliittiasennukset

Asennamme satelliitti- eli lautasantennit kaikkiin kohteisiin - omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin, rivi- ja paritaloihin. Kauttamme saat kaiken tarvittavan aina lautasantennista ja vastaanottimesta lähtien. Asennuspalveluun kuuluu lautasantennin asennus ja kiinnitystarvikkeet, suuntaus ja kaapeloinnit. Kytkemme myös vastaanottimen ja tarjoamme kanavien virityspalvelut.

Toimimme myös Canal Digitalin valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä. Meiltä myös Canal Digitalin kanavapaketit. Samalla käynnillä voimme sopia asennusajan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous