VHF -lähetykset loppuvat kesään mennessä. Kaikki HD-lähetykset tulevat vastaisuudessa UHF -taajuuksilla.

HD-teräväpiirtolähetykset takaavat huomattavasti nautinnollisemman TV-katseluelämyksen laadukkaamman kuvan muodossa. VHF-antennilla vastaanotat tällä hetkellä YLE:n HD-tasoisia TV-signaaleja. TV-kanavien sijoittelu eri taajuuksille on vielä avoin, mutta kun asennat VHF-antennin UHF-antennin lisäksi, niin sinulla HD-kanavat näkyvät tulevaisuudessakin, tulevat lähetykset millä taajuuksilla tahansa.

Huomioitavaa VHF-antennin hankinnassa on, että mastossa on tilaa toiselle antennille ja tuulikuorman kasvaessa on huolehdittava, että mastorakenne on riittävän tukeva.

VHF-antennin lisäys voi aiheuttaa myös tarpeen vahvistimen lisäykselle asennuspaikasta riippuen. VHF-lähetykset Turun lähistöllä tulevat Kaarinan Hiiskanmäestä ja Nousiaisten Ojankulmalta. VHF-antenni on siis suunnattava jompaankumpaan näistä lähettimistä. Oltaessa lähellä näitä asemia ja UHF on näkynyt tähän asti moitteettomasti, riittää mastosuodin, jolla yhdistetään antennit alas tulevaan kaapeliin.

VHF-antennin valintaan tai vahvistin tarpeeseen vaikuttaa etäisyys näistä lähettimistä.

Lisätiedot ja tarjoukset:

Tervetuloa antenniliikkeeseemme Kaarinaan Rakentajantielle niin opastamme antennin asennuksessa ja hankinnassa. Voit toki myös tilata meiltä asennuksen avaimet käteen -periaatteella.

Katso tarjoukset täältä »