4G- ja 5G-antennit Kaarinasta

Pätkiikö nettitikku? Kaipaatko nopeampaa nettiyhteyttä mökille tai veneeseen?

Meiltä saat ratkaisun 4G- ja 5G -ongelmiin. Oikein asennetuilla kunnollisilla laitteilla saadaan langaton laajakaista toimimaan sielläkin, missä tavallinen nettitikku hyytyy. Myymme ja asennamme kaikki laitteet, joilla mobiilinetti saadaan toimimaan luotettavammin ja nopeammin. Suomen KTV-palvelusta saat lisätietoa ja laadukkaat toteutukset – palvelemme Kaarinasta Turun seudulle. Nopeat toimituksemme tavoittavat nopeasti niin yksityiset, yritykset kuin jälleenmyyjät  kautta maan.

Asennus-, mittaus- ja suunnittelupalvelu – kaikki kerralla kuntoon

Hyvän kuvanlaadun takana on monta tekijää, mutta jokainen kohde on kuitenkin erilainen ja paljastaa omat haasteensa. Tehokkain tapa löytää toimiva ratkaisu on saapua paikan päälle mittaamaan ja testaamaan, millä laite- ja antenniyhdistelmällä saavutetaan nopein lopputulos. Näin vältytään turhilta laitehankinnoilta ja rajuilta puunkaadoilta. Mittauksen jälkeen asennamme antennit ja laitteet samalla kertaa.

Mikäli vasta harkitset mobiililaajakaistan hankkimista, voimme selvittää mittaamalla, mikä operaattori olisi yhteydeltään sinulle paras ratkaisu. Asennus-, mittaus- ja suunnittelupalveluna toteutamme:

  • neuvovan laite- ja tarvikemyynnin
  • 3G/4G-yhteyksien mittaukset ja suunnittelun
  • antennien ja laitteiden asennuksen
  • verkkokaapeloinnit ja langattomat lähiverkot