Asennustyöt Turun seudulla

Antenniasennukset 

Toteutamme kaikki tarvittavat antennityöt omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä uudisrakennuksiin Varsinais-Suomen alueella

Miten antennityöt sujuvat meillä? Asennustyö alkaa valitsemalla oikeanlainen antenni kohteeseen. Optimaalinen antenni valitaan saapuvan signaalin mittauksen pohjalta. Antennin asennuspaikan valinta on hyvin keskeistä. Signaali vastaanotetaan parhaiten, kun antennilla on näköyhteys lähettimeen ja antenni on suunnattu tarkasti. Tarvittaessa antennille saapuvaa signaalia vahvistetaan masto- tai linjavahvistimella. Optimaalisin signaalin vastaanottoon soveltuva paikka voi löytyä toisinaan hyvinkin haasteellisesta paikasta. Asennustyöstä selvitään helpoimmalla, kun asennuksen suorittaa antenniasentaja.

info

Mitä antenniasennus maksaa ja mistä hinta koostuu?

Antenniasennuksen hinta vaihtelee kohteen mukaan. Asennuspalvelumme koostuu vian kartoituksesta, tarvittavista antennilaitteista ja itse asennustyöstä. Tyypillinen asennustyö maksaa tarvikkeineen noin 250 - 650 €. Hinta koostuu tuntityöstä, tarvikkeista ja matkakuluista. Asennus kestää useimmiten parista tunnista muutamaan tuntiin. Teemme hinta-arvion asennustyöstä ennen työn tilausta ja keskustelemme aina kanssasi, jos asennuksessa ilmenee tarpeita joillekin toimenpiteille mikä muuttaa asennuksen hintaa. Voit olla kuitenkin huoletta, koska asennustyö saadaan hoidettua joka tapauksessa aina kohtuuhintaan ja eivätkä laskumme sisällä piilokuluja.

Pyydä tarjous asennustyöstä tästä.

info

Sujuva antenniasennus osiensa summa

Asentajamme suunnittelevat asennustyöt aina ennen kohteeseen saapumista ja varmistaen, että autosta löytyvät kaikki tarvittavat laitteet, tarvikkeet ja mittarit onnistuneen asennuksen suorittamiseen. Antenniasentajamme varmistaa mittauslaitteilla kohteesi optimaaliset signaalitasot ja tarkistaa, että vikatilanteissa viat on saatu korjattua. Asennustyön jälkeen yhteydet toimivat jälleen mallikkaasti ja halutessasi teemme työvaiheista vielä raportin, jonka lähetämme sähköpostiisi.

info

Mitä huomioimme asennustyön aikana?

Antennin asennuksessa huomioitavia seikkoja on lukuisia. Tärkeimpänä pidetään antennin tarkkaa suuntaamista, soveltuvien laitteiden käyttöä ja lähiympäristön maastoesteiden sekä antennin ja tukiaseman välisen etäisyyden huomioimista. On tärkeää huomioida myös olemassa olevien kaapelien, antennirasioiden ja liitosten kunto sekä antennilaitteiden toimivuus. 

info

Monipuolisesti palvellen – kysy lisää antenniasentajaltamme!

Asennamme niin TV-antennit, satelliittiantennit kuin 4G- ja 5G- antennit asennuskohteesta riippumatta. Kauttamme saat kaiken tarvittavan antennitarvikkeista kiinnikkeisiin ja asiantuntevan palvelun. Kuulumme antenni- ja sisäverkkoalalla toimivien yritysten toimialajärjestö SANT ry:een ja toiminnan piiriin kuuluvat myös kiinteistöjen sisäverkot sekä erilaiset TV- ja laajakaistaratkaisut. Ota yhteyttä tai poikkea käymään liikkeessämme.

Meidät tavoitat soittamalla, lähettämällä viestiä tai pistäytymällä liikkeessämme.

Ota yhteyttä »