Hyvien signaalien jäljillä kohteessa kuin kohteessa 

Antennit yrityksille

Tukkumme palvelee urakoitsijoita, isännöitsijöitä ja muita toimijoita kautta maan

Suomen KTV-palvelu Oy on valtuutettu antennisasennusliike sekä Fagor- ja Triax-antennilaitteiden maahantuoja Kaarinasta. Palvelemme kattavasti niin taloyhtiöitä, isännöitsijöitä, urakoitsijoita, jälleenmyyjiä kuin muita toimijoita kautta maan. Asennustyöt toteutamme laajalti Varsinais-Suomen alueella ja antennitarvikkeet toimitamme koko Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa antennialan tuotteet liittimistä antennijärjestelmiin.

Rehti meininki ammattilaiselta ammattilaiselle

Takaamme nopeat toimitukset ja monipuolisimman valikoiman alan ammattituotteita. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee kimuranteissakin kysymyksissä ja etsii parhaimmat ratkaisut kohteellesi. 

Antenniurakoitsijat: Olemme laadukkaiden Fagor- ja Triax-antennilaitteiden maahantuoja. Toimitamme antennitarvikkeita omasta varastostamme nopein toimituksin koko Suomeen. Pääsääntöisesti saamme tilaukset lähtemään saman päivän aikana ja kauttamme saat myös asiantuntevan ja ystävällisen palvelun. Ota yhteyttä myyntiimme, ja tiedustele lisää.

Sähköliikkeet ja rakennusurakoitsijat: Toimimme tiiviissä yhteistyössä sähkö- ja rakennusurakoitsijoiden kanssa, toteutamme esimerkiksi uudisrakennusten antennijärjestelmien asennukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Meiltä saat lisäksi neuvovaa tarvikemyyntiä ja tietoa alan muutoksista. Valitsemalla meidät, saat antennityöt kätevänä avaimet käteen -ratkaisuna. 

Hintakilpailukykymme mahdollistaa oma maahantuontimme mm. Triax- ja Fagor -tuotteiden osalta. Lisäksi Telesten tuotteet tulevat suoraan valmistajalta varastoomme. Useissa kohteissa toteutamme sähköurakan antennityöt, jolloin sähköalan ammattilaiselle jää enemmän aikaa omaan erikoisosaamiseensa. Lähetä tarjouspyyntö työkohteestasi!

Taloyhtiöt ja isännöitsijät: Taloyhtiöissä teemme verkkojen kunnostuksia, uusien kaapelien vetoja ja komponenttien uusimisia. Tyypilliset viat ilmenevät lisääntyvillä vikailmoituksilla asukkailta, jolloin korjaus vaatii yleensä totaalisen verkon kartoituksen. Vian kartoittamisella selvitämme miten verkon ongelmat ratkaistaan ja muodostamme kartoituksen perusteella tarjouksen. Antennitöitä aiheuttavat merkittävästi myös kanavien muutokset.

Ongelmien ilmeneminen yksittäisissä asunnoissa, tyypillisimmät viat ovat:
 • Vioittunut tai väärin kytketty antennirasia
 • TV-liitosjohdot aiheuttavat signaalin pätkimisen ja kuvan pikselöimisen
 • Kaapelitalouksissa kanavien viritys televisiossa tehty antenniverkon asetuksella
 • Vanhojen talojen asunnot ovat antenniverkossa ketjussa ja ketjun viimeiset asukkaat kärsivät ensimmäisenä verkon välityskyvyn heikkenemisestä

Ota yhteyttä!

Tervetuloa antenniliikkeeseemme Kaarinan Rakantajantielle, tai ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä. Antennit ja asiantuntijat – kaikki löydät meiltä saman katon alta. Katso tarkemmat yhteystietomme »


 

Meiltä kaikki tarvittava onnistuneeseen antenniasennukseen:

 • TV-antennit
 • 4G- ja 5G-antennit
 • Vahvistimet ja verkkolaitteet
 • Jaottimet ja haaroittimet
 • Kaapelit ja liittimet
 • Antennirasiat ja pintakotelot
 • LTE -suotimet 
 • Kiinnikkeet ja mastotarvikkeet
 • Satelliittiantennit ja tarvikkeet

Haluatko lisätietoa asennustyöstä tai tilata antennitarvikkeita?

Soita 02 2433 831, tai lähetä viestiä:
myynti@ktv-palvelu.fi
kari.johansson@ktv-palvelu.fi
toni.johansson@ktv-palvelu.fi

info

Fagor -tuoteluettelo

Fagor -tuoteluettelo

Fagor -antennilaitteet laadukkaan signaalin varmistamiseksi. Katso lisää maahantuomiemme Fagor tuotteiden ominaisuuksista PDF-luettelostamme.

info

Triax -tuoteluettelo

Triax tuoteluettelo

Triaxin uudet 4G/5G-antennit ja muut antennitarvikkeet. Taattua Triax-laatua! Katso lisää ladattavasta tuoteluettelosta.

info

My Wall -tuoteluettelo

My Wall tuoteluettelo

Koko My Wall -tuotemerkin tuotevalikoima sisältää yli 300 erilaista tuotetta, My Wall on yksi johtavista tuotemerkeistä Saksassa. Myymme telineitä niin jälleenmyyjille kuin kuluttajille ympäri Suomen. Kaikissa My Wall -tuotemerkin tuotteissa on jopa 20 vuoden takuu!

Tervetuloa antenniliikkeeseemme Kaarinaan. Voit ottaa myös yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä. Saat antennit ja asiantuntijat saman katon alta.

Ota yhteyttä »