Antennien asennus Turun seudulle Kaarinasta

Toteutuksemme omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin Varsinais-Suomessa

Mitä tarkoitetaan antennijärjestelmien asennuksella? Antennit suunnataan tarkasti oikeisiin lähettimiin, valitaan kohteeseen soveltuvat laitteet ja säädetään ne mittalaitteiden avulla oikein. Suomen KTV-palvelu toteuttaa kaiken tarvittavan antenniasioihin liittyen, varsinaiset asennustyöt ja erilaiset antennikorjaukset Kaarinan ja Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa.

Antenniasennus ja -suuntaus uudiskohteissa

Suomen KTV-palvelu toteuttaa uudiskohteiden antennijärjestelmien asennustyöt teräväpiirtolisäyksistä aina antennirasioihin asti. Kauttamme saat kokonaisvaltaiset antennityöt kaikkiin uudiskohteisiin, omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin.

Antennikorjaukset – miksi TV-kuva pätkii?

Miksi TV-kuva pätkii? Useimmiten huono tai pätkivä kuva johtuu antennivioista: tehottomasta antennista, väärästä suuntauksesta, heikoista liitoksista, vanhasta kaapelista tai signaali vaan yksinkertaisesti on liian heikko ja tarvitsee lisäkseen vahvistimen. Näissä kaikissa asioissa Suomen KTV-palvelu auttaa ongelmien ratkaisuissa, joko tarjoamalla asennuspalvelua tai neuvovan laitemyynnin avulla.

Korjaamme antenniverkossa olevat viat ja myös TV:n ja digiboksin viat.

Signaalit hukassa! Kannattaako puuston harvennus?

Antennijärjestelmän asentaminen tai korjaaminen ilman tarvittavaa tietotaitoa ja tarkoituksenmukaisia laitteita on varsin hankala vyyhti purkaa. Antennin suuntaus signaaliin vaatii tarkan etsimisen sekä sen, että antennilaitteistot ovat tietenkin kunnossa ja paikkaan soveltuvat. Useimmiten puunkaadot kannattaa jättää väliin ainakin ennen mittauksia ja tarkempaa vian selvittämistä, ainakin kun kyse on huonosta TV:n kuvanlaadusta. Useimmiten kyse on suuntauksesta, liitoksista, antennien paikan valinnasta ja vahvistimista.

Satelliittiantennin asennus ja suuntaus

Asennamme satelliitti- eli lautasantennit kaikkiin kohteisiin - omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin, rivi- ja paritaloihin. Kauttamme saat kaiken tarvittavan aina lautasantennista ja vastaanottimesta lähtien. Asennuspalveluun kuuluu lautasantennin asennus ja kiinnitystarvikkeet, suuntaus ja kaapeloinnit. Kytkemme myös vastaanottimen ja tarjoamme kanavien virityspalvelut.

Toimimme myös Canal Digitalin valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä. Meiltä myös Canal Digitalin kanavapaketit. Samalla käynnillä voimme sopia asennusajan.

Antenniasennukset asiantuntijalta

Haaroitukset, sovittimet, kaapelit, signaalin etsinnät, sisääntulot, kohinaluvut saattavat tuntua hieman hankalalta kentältä omaksua, eikä niin tarvitsekaan tehdä. Me ammattilaisena pyrimme tekemään aina sellaisen antenniasennuksen, joka sopii parhaiten juuri Sinun kotipesääsi. Sinun ei tarvitse sukeltaa aiheeseen syvää luotaavasti voidaksesi ottaa meihin yhteyttä. Annamme mielellämme asiantuntevan apumme kaikenlaisiin antennikysymyksiin, jo silloin kun olet vasta alkutekijöissäsi pohdintojesi kanssa. Kaarinalainen Suomen KTV-palvelu toteuttaa antennin suuntausta vuosien kokemuksella, löydät ammattitaitoiset tekijämme täältä

Haluatko tilata antennitarvikkeet netistä?
Anna ammattilaisen auttaa.

Suomen KTV-Palvelun läheisessä yhteistyössä toimii kotimainen antennituotteiden verkkokauppa Kotiantenni. Kotiantenni tarjoaa antennitarvikkeita räätälöidyin paketein ja yksittäisinä tuotteina kuluttajille. Kotiantennin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa Suomen KTV-Palvelu:n maahantuomat Fagorin ja Triaxin antennitarvikkeet.

Kotiantennin verkkokauppaan pääset oheisesta linkistä. www.kotiantenni.fi

Tervetuloa antenniliikkeeseemme Kaarinaan. Voit ottaa myös yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä.
Saat antennit ja asiantuntijat saman katon alta.

Ota yhteyttä »