Teleste Mastovahvistinpaketti AlteR-KT

4G LTE on Suomessa ja maailmalla yhä yleistyvämpi mobiiliteknologia, joka tarjoaa parempia datanopeuksia ja enemmän taajuustehokkuutta. Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa ei haluta erillistä kaapelointia 4G / 5G -antennille.


AlteR-KT mastovahvistinpaketti sisältää:

- AlteR-KT mastovahvistin
- LTE & DVB-T/T2 erotin
- virtalähde
- liityntäkaapeli LTE-modeemille

LTvE™ tekniikan tarjoamat mahdollisuudet

Telesten LTvE™ järjestelmä sisältää AlteR mastovahvistimen koteloineen LTE antenniliitynnälle, LTE & DVB-T/T2 erottimen, virtalähteen sekä liityntäkaapelin LTE-modeemille.


AlteR-KT on uudenlainen mastovahvistinpaketti, joka yhdistää LTE (mobiililaajakaista) signaalin samaan alastulokaapeliin DVB-T/T2 signaalien kanssa, jolloin vältytään erillisen kaapelin asentamiselta.


Antennimastovahvistin on sääsuojattu, ja soveltuu hyvin sekä omakotitaloihin että kesämökeille. Vahvistimesta on erityisesti hyötyä mikäli LTE tukiasema on kaukana ja kohde sijaitsee peittoalueen reunalla. Mitä kauempana lähetysasema kohteesta on tai mitä haastellisempia maastomuodot ovat, sitä enemmän itse antennijärjestelmältä vaaditaan. Lisäksi tehokas ja suuntaava antenni parantaa signaalin vastaanottoa huomattavasti.

Myöskään sisätiloissa uudelleenkaapelointia ei tarvita, sillä LTE & DVB-T/-T2 erotin hyödyntää olemassa olevia antennikaapeleita mikä helpottaa laitteen käyttöönottoa ja pienentää lisäkustannusten syntyä. Erottimessa on erilliset sisääntulot LTE - ja TV/FM signaaleille sekä liitäntä pakettiin kuuluvaa 12V:n AC/DC virtalähdettä varten. Laitetoimitukseen kuuluu lisäksi SMA-SMA 2m liityntäkaapeli LTE modeemille.

Telesten LTvE™ järjestelmä on uusi vaihtoehto yhdistää DVB-T/T2- ja LTE tekniikat. DVB-T2 on kustannustehokas tapa tarjota teräväpiirtolähetyksiä ja LTE tarjoaa modernin tavan toimittaa ja vastaanottaa lPTV palveluja. LTE mahdollistaa nopean laajakaistan ja netin käytön myös alueilla, jonne ne olisi hankala viedä ilman kalliita verkkoinvestointeja. Olemassa oleva antennikaapeli tarjoaa lähes häviöttömän signaalitien LTE signaalille, jota rakenteet eivät pääse vaimentamaan.